Dominanta killar mellan 20 och 35

Efter en lång vecka och kort helg vore det trevligt att träffa en eller flera killar för avslappning och skönt umgänge. Kanske ta ett glas vin först och sen leka eller mer pang på, du bestämmer. Uppskattar dominanta killar mellan 20 och 35, du tar hand om din kropp och tar för dig av min. Jag är orädd för att testa nya saker och går därför med på det mesta! Hör av dig om du har bild och är sugen! Kram

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej jag är en glad grabb på 33 som tycker att väldigt intressant.. Jag är dragen åt det lite mer dominanta..
    Hör av dig på [email protected] så kan vi prata vidare där…
    Jag kan ge dig det du söker och mycket mer än så..
    Smisk på rumpan Erik

  2. Jag är en rätt lång och stilig man så om du tycker om långa så är jag perfekt för dig

  3. Hej jag är 38 år gammal kille ,jag gillar när du sitter på mig och rider. Hör av dig om du är intresserad.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.