Fifty Shades Darker

Har precis sett Fifty Shades Darker och även om jag tycker filmen är lite fånig, så är det ändå något med upplägget som lockar mig. Inte den fysiska dominansen utan den mentala biten. En man som vet vad han vill men för den skull inte är hårdhänt. Att tillhöra någon, att bara vara hans. Uppvaktningen. Åtrån och passionen. Jag älskar män som förstår sig på det här, tyvärr är det få som gör det. Jag har träffat min MR Grey här en gång, av olika anledningar rann det ut i sanden. Hoppas på att få uppleva spänningen i en sådan relation igen. Jag behöver något som piffar till vardagen, någon som ger mig ett pirr i maggropen och ett hemlighetsfullt leende på läpparna. Någon som får mig att tråna och längta… Som (precis som i filmen) utmanar mig och ber mig ta av trosorna på en elegant restaurang, för att sedan låta handen vandra under min klänning… Bli upptryckt i hissen på väg därifrån. Pondus och dekadent elegans är ledorden. Sensuella, skira underkläder i spets, masker och kostymer, rollspel.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. En man som älskar romantik någon sak och gillar att nå. Om du har tid för mig att spendera med en vän är önskvärt här min gmail

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.