Mötet

Katrin hade nog varit ganska intresserad hela tiden, även om hon inte talade om det för sina kompisar. Hur skulle hon kunna göra det? Hon var ju sambo med en kille.

Till sina vänner hade hon inget sagt, men de visste. Framförallt bästa väninnan Eva som hon delade allt med…

Eva hade vid ett tillfälle sett henne och Anders, när de satt och kysste varandra på en fest. När Eva frågade om sambon sa hon bara att han inget visste och att det skulle så förbli.

Hon träffade Anders flera gånger under den närmsta tiden men det hände aldrig något, först hade de aldrig fått chansen, när den väl kom så hände en massa andra saker som kom emellan. Eva blev då arg att de aldrig kom till skott så att säga så hon bjöd hem lite folk på en fest sa hon, det slutade med att det bara var Anders och Katrin som kom. Väl hemma hos Eva började de grunna lite på groggen, men de fick bara en var sa Eva så njut av den riktigt nu, för sedan ska ni njuta på ett annat sätt.

När groggen var uppdrucken reste sig plötsligt Eva och sa att hon skulle träffa sin kille nere på krogen, sedan gick hon bara med ett flin på läpparna. Vad nu sa Katrin, ska vi vara ensamma? Javisst, sa Eva, vad fan tror du? Det behöver ni…

Först när Eva hade gått så tyckte nog Katrin att det var lite pinsamt att sitta hemma hos sin väninna under de förutsättningarna.

Anders la då sin hand på Katrins knä och sa till henne, Det är lugnt, jag kommer inte att göra något dumt med dig. Däremot kände han i hela kroppen att det var just det han ville göra…

Detsamma gällde Katrin, när Anders la sin hand på hennes knä blev hon varm i hela kroppen och nästan ryste till… Hon böjde sig fram och gav Anders en lätt puss på kinden, vilken han genast svarade med att lägga sin andra hand om hennes nacke. De började kyssas passionerat. Anders började leta sig ner med sina läppar i hennes urringning och mot hennes bröst, han märkte att hon tyckte om det eftersom bröstkorgen började häva sig upp och ner.

Han knäppte försiktigt upp en knapp till på hennes blus, och insåg att han aldrig hade ljugit för henne när han sagt att hon var vacker. Det var hon, den vackraste han sett till och med. Han tittade på hennes nu nakna bröst med fascinerade ögon, de var underbara, precis lagom stora och lagom hårda. Han funderade nu hur han kunde ha haft sådan tur, han var ju inte speciell eller något sådant…

Vid detta laget började Katrin att stöna ganska högt och han insåg att han var på rätt väg, han tog hennes hårda bröstvårta i munnen och nafsade mycket försiktigt i den samtidigt som han började smeka hennes lår och ben ner mot foten för att på ett smidigt sätt få in sin hand under hennes kjol.

Katrin lutade sitt huvud bakåt och satte upp ena foten på vardagsrumsbordet. Anders såg då sin chans och förde sakta upp handen mellan hennes ben. Båda två stelnade till när han insåg att hon inte använde några trosor under kjolen och hur varmt och fuktigt det redan var i hennes sköte. Hon stönade högt och bad honom att hon ville att det skulle ske nu, inget skulle få störa… Jag har längtat efter detta så länge stönade han fram helt exalterad av hennes kåthet, Jag med, sa hon.

Han fortsatte att kyssa hennes bröst men denna gång lite hårdare eftersom hon bad om det samtidigt som han förde ner sin hand mot hans redan hårda mandom.

”Ge mig en sekund bara”, sa hon dovt. Visst svarade han varav hon reste sig upp och toga av sig blusen och BH:n han hade vik ner under hennes bröst. Nu stod hon i bar överkropp framför honom och en en gång slogs han av hur fruktansvärt fulländad denna människa var… hon böjde sig fram och knäppte upp alla knapparna i hans skjorta och började nafsa på hans bröst medan hon jobbade sig neråt.

När hon var i höjd med magen knäppte hon lätt upp hans byxor och drog med en överdriven försiktighet ner dom och la dom vid sidan. Sedan började hon nafsa utanpå hans boxershorts, högst uppe på ”tältet”.

Anders stönade högt och insåg nu vad det var han hade missat. Hon drog ner shortsen och kysste honom över hela lemmen, detta var nästan för mycket för Anders så han bad henne sätta sig på kanten av bordet, sagt och gjort, han lyfte hennes kjol och började slicka henne på insidan av låren. Katrin slängde bak huvudet och stönade högt, vilket han normalt tyckt bara hörde hemma i dåliga porrfilmer, men med henne… då kändes det helt rätt och äkta, det gjorde att hans lem började bulta riktigt ordentligt…

”Slicka min fitta”, skrek hon rakt ut, Anders som inte var van vid sådant språk fick nästan en chock men det gjorde honom om möjligt ännu kåtare.

Snabbt dök han in mellan hennes ben och började slicka henne precis runt hennes klitoris, aldrig mitt på, han nafsade i hennes blygdläppar och pressade lite lätt med tungan mot ovansidan av hennes hål.

Det formligen rann ur henne nu, hon stönade och sa till honom att nu måste han sluta eftersom det kommer att gå för henne annars, då började han slicka hårdare runt hennes trånga hål samtidigt som han smekte henne med ett finger försiktigt över hennes klitoris. Med ett hårt ryck skrek Katrin ut sin orgasm, detta stoppade dock inte Anders eftersom han fått smak på det hela att se henne njuta så.

Han började pussa henne på magen igen när hon låg utslängd på bordet och flämtade ihop all den energi hon förlorade under denna härliga orgasm.

När hon samlat sig så började hon att smeka Anders lite igen, hans lem var bultande och ollonet var nästan blått.

”Nu, sa hon, nu är det min tur. Hon böjde sig ner och öppnade sin mun och fick in nästan halva av hans lem, Anders kunde bara inte, med ett skrik lät han henne veta att det kommer att gå för honom. Katrin tittade då upp på Anders och sa lugnt, ”Det gick ju för mig i din mun, är det bara du som ska få smaka på en riktig orgasm”?

Anders tittade på henne när hon böjde sig fram igen och tog in den i sin mun. Samtidigt som hon sög han penis rafsade hon honom lite lätt under pungen. Plötsligt käde hon pungen dra ihop sig, kuken började växa om möjligt lite mer, Anders stönade till.

Hon har aldrig gillat att svälja men hon gjorde det eftersom det aldrig hade känts så rätt förut.

Hon och Anders låg och flämtade bredvid varandra, de sov till och med en liten stund, men Anders vaknade av att hon återigen hade hans lem i munnen,.

Hur fan har jag kunnat bli så kåt utan att fatta det? Tänkte han.

Katrin tittade upp på honom och log.

”Nu ska jag ha din hårda kuk i min fitta”, sa hon lugnt samtidigt som hon satte sig ovanpå honom och sakta gled ner och täckte över hans mandom. Sakta började hon att gunga upp och ner och Anders var återigen lika upphetsad, att ligga på rygg och se kvinnan man älskat i hemlighet, ja, Anders älskade nog henne, sitta med huvudet kastat bakåt och brösten framskjutna och höfterna som rörde sig åt alla håll samtidigt fick Anders och henne att stöna högt av glädje och njutning igen. Med ett vrål lät han sin sperma kastas in i hennes redan mycket blöta fitta samtidigt som hon kastades framåt i hennes skakande orgasm.

Nu låg de stilla… en ganska lång stund, med hans nu ganska slaka lem i hennes varma sköte, då de fick höra en liten tyst hostning…

Fan, Eva hade kommit hem, Anders kastade sig bakom soffan för att gömma sig och Katrin tog hans skjorta för att dölja det viktigaste med.

Lägg av sa Eva lugnt, Fan vad skönt att se att detta äntligen har hänt…

3 Veckor senare flyttade hon ifrån sin pojkvän och Anders och Katrin har träffats många gånger efter det, nu på lika villkor och en massa, underbar sex…

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.