Jag är genuint undergiven

Hej killar! Jag känner för att göra någonting roligt ikväll, vill inte bara vara hemma. Har du lust att dricka lite drinkar/vin/öl med mig ikväll? Antingen ute på stan eller eventuellt hemma hos dig (om du bor på södersidan). För att vi ska ha det så bra som möjligt så är det viktigt för mig att du är ganska lång, minst 21 och max 27 år och ser bra ut. Men det viktigaste är ändå att du är dominant till naturen, då jag är genuint undergiven och tröttnar därför väldigt fort på killar som inte är dominanta. Jag vill få känna spänning ikväll, även om det inte behöver innebära något sexuellt. Tänker du inte skicka en bild på dig så behöver du inte bry dig om att skriva. Pusspuss!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.