Seriös knullkompis i Göteborg

Seriös knullkompis i Göteborg

Hej! Letar efter en ny knullkompis att ha sex med och eventuellt att ha trekanter med. Den man jag letar efter ska vara mycket dominant och kunna trycka ner mig ordentligt i sängen samtidigt som vi har hårt och underbart sex. Gillar lite lätt BDSM.

Men det är även viktigt att du ibland ska kunna vara försiktig och ha mjukt och passionerat sex där även jag får styra lite mer. Jag gillar när killen har tillräckligt långt hår så att man kan ta tag i det och dra honom till sig. Gillar även att ”riva” killen på ryggen med naglarna när man till exempel har sex i missionären. Är viktigt att du tar hand om din kropp och dig själv så du får gärna ha sexpack.

Praktisk info: Jag bor hemma i två år till så vi måste vara hos dig för att ha sex och jag har inte bil så om du bor mer än 15 minuter promenad ifrån mig så får du komma och hämta mig och då även lämna mig med din bil. Så du behöver ha en en bil.

Första gången vi ses kommer ska du inte räkna med att vi har någon sex utan då kommer vi att ses på stan och ta några drinkar eller öl och känna av stämningen, för det är viktigt att det finns en kemi mellan oss. Din ålder: 20-35 år.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.