Knullar sedan min man

Knullar sedanEn spännande hotell weekend
Vi är ett par, båda 37 år som älskar att ta in på hotell och lyxa till med lite bubbelbad, oljemassage, god mat, champagne och vin. Nu söker vi en man, 50+, som vill spendera en dag och en natt tillsammans med oss på lämpligt hotell. Vi söker dig man som vill se, röra, massera och slicka henne. Följande scenario har vi tänkt oss; vi träffas mitt på dagen för att bekanta oss lite närmare och för att planera kvällen. Vi startar med en tidig middag och ett gott vin, går tillbaka till hotellets bar för förfriskningar. Väl tillbaka på hotellrummet börjar vi med ett bubbelbad. I duschen efter badet då vi alla fortfarande är nakna får du en chans att se på mig medan jag tvålar in mig, du kanske vill hjälpa mig med tvålen? Jag tvålar in och tvättar både mig själv, min man och dig noggrant så att vi alla blir riktigt rena. Du får sedan hjälpa min man med att ge mig oljemassage. Jag suger min man och du fortsätter att ge mig oljemassage. Kanske, för att reta dig, suger jag dig lite för att snabbt sluta igen. Du får smeka mig, massera mig, ta på mig och slicka mig, allt för att tillfredsställa mig och göra mig kåtare. Jag knullar sedan min man och under tiden får du se på och runka dig själv. Kan du hålla dig kanske jag hjälper dig att runka av dig. Jag tänder extra på grova saker, och lovar inget men kanske kan jag inte kontrollera mig själv om du har en kuk av större modell. Vi är endast intresserade av seriösa svar, endast heterosex. Du är frisk, renlig, har stil och är socialt anpassad. Det gör inget om du också är något undergiven. Jag vill att du säljer in dig själv och förklarar varför vi borde välja just dig. Vi har annonserat tidigare, men är inte nöjda med svaren. Vi är mycket selektiva varför du behöver fånga vårt intresse. Lite om mig; jag är blond, 170 cm, smal och ser enligt andra mycket bra ut. Mina bröst är små och nästan flickaktiga.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.