Början på en snuskig sexfantasi

Början på en snuskig sexfantasi

Jag hör hur ytterdörren försiktigt öppnas, och hur du tar av dig kängorna i hallen, allt med precision. Hör dina steg försiktig komma närmare sovrummet och din andning blir allt snabbare när du står i dörröppningen och ser ner på min nakna kropp som väntar dig i sängen. Du går sakta fram till mig, tar din ena hand och drar den lätt genom min täta buske, ner mot min springa och särar försiktigt på mina blygdläppar.

Du sänker ner ditt huvud och din tunga sveper i långsamma drag från min fittöppning upp till min klitoris och tillbaka. Du märker att jag blir ännu våtare av din behandling och lägger mer tryck och rörelse mot min klitoris. Med din andra hand så lirkar du ut din styva, hårda kuk ur byxorna och runkar den lite försiktigt medan du fortsätter slicka mig.

Ett litet stön och en lätt klapp på din hand från mig får dig att förstå vad jag vill och långsamt för du in ditt långfinger djupt in i mig… hur tycker du att vi ska fortsätta det här? Har du en bra fantasi så skicka mig ett svar så får vi se vad som händer efter det!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.