Knullar mig hårdare o hårdare

Knullar mig hårdareEN ÖNSKAN 😉
Jag skulle vilja att en kille hyrde ett hotellrum, bjöd dit mig och bjöd mig på mat och kanske alkohol men då även transport hem. Efter en mysig middag med upphetsande blickar så beger vi oss till rummet. Där lägger vi oss i sängen och utforskar varandra.. Du begraver ditt ansikte mellan mina ben och börjar ivrigt och hungrigt slicka min fitta och samtidigt pulla mig med ena handen o knåda mina skinkor med andra. Sen slickar du sakta ner mot min anal och börjar slicka min anal samtidigt som du pullar mig och gnider min svullna klitta. Kanske tränger du försiktigt efter att slickat min anal ett tag in ett finger i analen på mig.. Du retar mig, tillslut knullar du mig så hårt du bara kan i min våta trånga fitta!! Du håller fast mig och knullar mig hårdare o hårdare och viska kinky saker i mina öron.. Du ska vara renlig, seriös, diskret då jag har partner och kondom används. Jag vill prata lite med dig ett tag o ska känna att du är rätt för mig innan jag träffar dig så tänk dig för vad du skriver för att fånga mitt intresse. KOM O TA MIG!!!!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.