Kille sökes för dubbelpenetrering

Jag o killen var lediga idag, och hade sex i stort sett hela morgonen. Vi har länge velat prova på analsex och tänkte att idag var det dags. Sagt och gjort, glidmedel på och långsamt började han tänja ut min röv.

Till slut var det alltså dags, och jag blev knullad i röven. Jag har alltid trott att det ska göra grymt ont, men det var på något konstigt sätt skönt. Vi kanske tar och filmar någon gång! I vilket fall, vi tyckte det var så grymt upphetsande, och skulle bli riktigt kåta av att ha en trekant med en till kille, där jag blir dubbelpenetrerad. Vi är med på en kuk i röven och en i fittan, och även två i fittan om någon skulle känna sig OK med det.

 

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.