Letar efter en vanlig kille som vill knulla en söt tjej

Hej! jag är en 31 årig gift tjej som söker lite mer och därför vill träffa en Svensk, normal, snäll, trevlig och seriös älskare som jag kan hälsa på ibland eller hos mig när min man jobbar borta. Helt okej från hans sida så inget smygande eller bråk. Så letar efter en vanlig kille som vill knulla en söt tjej ibland men vill att du ska vara mellan 30-45 år. Skriv bara till mig om du har foto (vanligt porträtt) och vågar berätta vem du är, jag träffar ändå inte någon anonym människa. Vill att du ska vara diskret och jag är det samma. Jag är nyinflyttad i  Karlskoga och OBS! vill att du ska bo i närheten svarar inga utifrån, söker bara sex inget förhållande. Kram så länge från mig.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

6 kommentarer

 1. Hej,
  Gillar din Förfrågan.

  Är en 49årig man från Sthlm som letar efter en kk som också är ok med diskretion.
  Med vänlig hälsning,

  Björn

 2. Hej är en 30 år gammal erfarenhet kille från jönköping älskar knulla och slicka du kommer överens var och när vi börja med knulla .
  Puus bebe

 3. hej på dig
  skulle gärna villja träffa dig söta tjej för härlig sex
  gillar det mesta. är 39 år gammal och bra potens.
  hoppas på svar från dig 🙂
  mvh stefan

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.