Knulla mig mot motorhuven?

Knulla mig mot motorhuven?

Finnes: As kåt, lite vigare brud! Brunett! Mycket snygg!

Sökes: Du ska vara lång, minst 185 cm i alla fall, brunhårig, (vissa blonda killar kan dock funka om alt annat stämmer in) bara för jag är fet så får absolut inte du vara det. Du bör ha tatueringar och skäggstubb eller skägg.

Bra kuk, alltså mellan 16 och 20 cm och lagom grov. Nej jag söker alltså inte några direkta monsterkukar. Du bör ha en bil, då jag är fattig as fuck och inte kan ta mig någonstans själv. Bilen bör även vara ganska rymlig då jag inte tar hem någon hit så vi får knulla i bilen eller hemma hos dig.

Du får inte vara över 27 år och jag kommer inte att den på siffran om det inte är så att du ser ut som en fotomodell. Ansiktsfoto är ett krav! Om du inte i ditt svar skriver en detaljerad beskrivning om dig själv så går du direkt bort. Bifoga din kik direkt om du har så jag lättare kan få tag på dig.

Svarar INTE om du bara skriver ”Hej snygging, vilka läckra bröst”. Om du bara skriver något sådant så kan du lika gärna låta bli att svara för jag vet redan att mina bröst är AMAZING! Såå, känner du att jag är tillräckligt jobbig för dig? Svara mig direkt!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.