Kåt tjej vill ha kuk

Hej! Jag är en kåt tjej på strax över 20 som vill ha lite kuk. Jag söker en tillfällig knullkontakt och alltså inget jätteseriöst. Du är antingen singel eller har flickvän som vill vara med och leka – jag kommer inte låta dig vara otrogen med mig. Helst ska du bo i Mellansverige, eller ha körkort så att du kan ta dig runt (vilket inte jag kan).

Är du överseriös så är vi förmodligen ingen bra matchning. Jag är en skojfrisk person som älskar att ha kul, och skulle helst vilja träffa någon ungefär likadan, för att undvika att allting blir pinsamt. Har väldigt många knullhistorier som faktiskt har blivit pinsamma för att ingen vågar prata, jämfört med många andra där liknande pinsamma saker bara har varit roliga för att man trivs bra med personen man ligger med.

Om du tror att vi kan klicka, skriv! Trots att det kanske låter så så är jag ingen hund – bits inte! Uppskattar alla svar på kontaktannonsen.

 

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

13 kommentarer

 1. Jag är en kille på 18 år och det skulle va roligt att leka lite med dig om du vill jag bor i mellansverige

 2. Hej sunshine, låter spännande, men tjejen , du har hål i klänningen, fryser du inte 🙂
  42årig skåning som kan värma dig om du vill 😉

  1. Jag är en svensk kille på 24 år och i från Göteborg!!! Låter som kanon idé de du har skrivit och den infon man fick stämmer som jag själv vill ha det!! Svara jättegärna vid intresse 🙂

 3. Tjena,

  Mitt namn är Nesha, jag är 27 år gammal spansk och dansk. Bra form bra utrustad ” 21-22 cm ” jag bor i Skåne och har 4 bilar, då det ingen problem att komma när du behöver mig. Hör av dig, lovar du inte kommer ångra det 🙂

  Nesha N
  [email protected]

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.