Gör mig kåt!

Gör mig kåt! Länka mig snuskiga porriga bilder eller gifs på hur du hade velat knulla/utnyttja mig om vi sågs, inte videos tack! gör du mig tillräckligt sugen så kanske vi kan träffas! kör hårt nu, puss på kuken! Skriv ett mess till mig med texten bilder så svarar jag och då kan du länka om du svara på mitt meddelande annars går det inte o länka. Skriv inte text till mig och tjata inte om kik eller skype. tack All text som inte handlar om detta kommer blockas.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

12 kommentarer

 1. är snygg bil buren med kuk så det räcker …vill träffa dig för ett sex maraton …dvs bli knullad å utnytjad på alla de vis du vill så länge jag får se om dina hål kan ta imot hela med en gång eller om det måste knullas flera gonger så jag tillslut får komma in till roten å srdan straffknulla dig hårt å skonings löst i alla hål du vill att jag fyller med min grova23 cm kuk som bara vill ta dig i exstas av de syndigaste sex fantasierna vi kan komma på

 2. Hej!
  Jag vill gärna ha sex med dig!
  Jag är 18 år.
  Skicka gärna ett mail elr telefonnummer så att vi prata mer.
  MVH

 3. god morgon. vill du ha frukost? nu eller imorgon. Jag finns på trevligt hotell i Solna äter ensam frukost nu staxt.
  Men jag blev så kåt på dig.NU. vill du komma hit. Lovar! Du blir inte besviken..kom!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.