Du går i gång att slicka fitta

Kåt kvinna vill träffa en man

Du fullkomligt älskar sätta kvinnans njutning i första hand och går i gång att slicka fitta och känna hur jag njuter och blir blöt. Du masserar min kropp, kysser, pullar och slickar retsamt tills jag blir galen av att känna din stora kuk i mig. Du har alltså nått annat också som är flitigt än tunga och fingrar. Du är snygg och maskulin och är i bra form. Gillar lite mer mogna man så du är mellan 38 – 48. Alla andra ser inte besvär skicka ett mejl. Kom med förslag plats och tid. Upptagna killar får hålla sig borta. Om inte din kvinna där hemma vill ha dig då vill inte jag heller ha dig.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

9 kommentarer

 1. Hej
  Jag är en afrikansk kille som är 30 år med stor kuk .vill gärna i kontakt med dig? Hoppas du svarar.kram

 2. Hej
  Jag är en stor kuk kille och mycket sexy boy , vill knulla dig när du vill ? Jagbor Jönköping jag är 31 suger för dig kontakta mig snarast bestämma nu i helgen eller när har du tid
  j.corner [email protected]

 3. Hej

  Jag är en 45-årig kille som älskar att mumsa mus. Det bästa jag vet är att ge njutning och se och känna när kvinnan blir blöt och kåt. Kontakra mig…

 4. Jag är en ödmjuk, lättsam och alltid glad man i bästa fysiska form.
  Jag njuter av att få smeka, slicka och kyssa hela kvinnans kropp, från tå till nacke och öron.
  Vill ha lite spännande, utforskande sex. Sex där vi likt äventyrare utforskar våra kroppar fullt ut på ett nervkittlande sätt och hittar helt nya erotiska punkter och känslor, och många olika sprudlande hetsiga orgasmer.
  Jag vill uppnå helt nya, för de flesta okända, nivåer av extatiska njutningar och euforiska orgasmer. Jag är bra på att få kvinnor att släppa loss helt och känna sig fullt fria i sin sexualitet med mig.

  Finns det något vackrare och härligare än en kvinnas blomma som blommar ut i älskandet stund mellan våra varma blöta kroppar?

  [email protected]

 5. Vi är som gjorda för att ses o leka tillsammans
  Så mejla mig maks 35 åring med stenhård ådrig kuk som ställer sig snabbt och ofta. Jag blev galet kåt på dig så nu väntar jag på svar från dig fina.
  [email protected]

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.