Bli knullad av två män samtidigt

Har länge fantiserat om att bli knullad av två män samtidigt, att få komma fylld av kuk i både fitta och rumpa. Vill träffa två kåta, härliga, lyhörda män som kan förverkliga min fantasi tillsammans med mig. Er sexuella läggning i övrigt spelar ingen roll, däremot finns några andra viktiga saker jag vill påpeka: Inget våld, tvång eller förnedring är intressant. Kondomer är ett krav. Fullständig öppenhet och transparens gällande identitet är ett krav. Fler än två män är inte ett alternativ. Min säkerhet går före er kåthet. Jag förbehåller mig rätten att säga nej i alla lägen, och förväntar mig att det respekteras utan ifrågasättande.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej, var i landet håller du till? Tror vi kan hjälpa dig att förverkliga dina fantasier på ett härligt sätt

  2. Hej! Va intresant du låter var bor du, vi är två killar som är riktigt kåtda
    Hoppas att vi kan tillfredställa dig. Hör av dig så hörs vi vidare
    Snapchat Shiko atai

  3. Hej, jag och en vän är jätte intresserad, vi är från Colombia och har mycket kåtda, vi bor i Uppsala, var bor du? Vi har gjort det några timmar innan, vi väntar på dig! Vi ska göra det som du vill, pussar

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.