Jag vill bara knulla

Komsi alla heta snyggingar… Som bor i Västerås el max 5 mil ifrån. Du är ung, snygg, vältränad o kräsen. Du gillar endast kvinnor och söker inte sex på flera.  Jag är kräsen o väljer väldigt noga så att chansa ger ingen utdelning. Du har en stenhård o sprutvillig kuk som vill o kan, jag söker träff både dag som kvällstid dock ej av män på genomresa. Träffar på max ett par timmar, så titta på Netflix o mysa får du göra med någon annan, jag vill bara knulla 😉 Telefonsamtal och stämmer allt kemicheck så inget ligga pang på!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

7 kommentarer

 1. Hej!
  Jag tyckte om texten i din annons och bilden med
  Jag bor i Eskilstuna nu tillfälligt.
  Jag är 20 år. Jag är 1,74 lång, har mörkt hår, bruna ögon och skäggstubb.
  Jag har en normalstor kuk och det är aldrig någon som sagt att den inte är bra!
  Jag tycker mycket om sex och gillar att både ge och få. Jag vill gärna slicka dig till orgasm

  Skriv till mig om jag är intressant,

 2. Hej!
  Är en kille på 21 år som är bosatt i Västerås.
  Är väldigt intresserad så det är bara höra av dig.

 3. Jag skulle lät kunna ligga med dig bor i Göteborg och om du vill så kan du komma hit eller fixa en tåg biljett till mig så ska du få smaka på något gott av mig;)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.