Lättsam kvinna söker man för regelbundna träffar

Jag söker en man som jag kan träffa lite regelbundet för skönt sex, trevliga hångelsessioner, mys framför en film.. ni vet, närhet, helt enkelt! Jag vill träffa någon jag kan snacka med, någon som är smart, trevlig och har humor. Jag är inte ute efter att knulla i hallen och sen säga hejdå. jag är helt klart öppen för relationer som inte har med känslor att göra. jag hymlar dock inte med att jag gärna skulle vilja träffa någon som det kan bli mer seriöst med – men jag har inget emot att ha lite roligt medans jag letar. 😉

Jag har några icke förhandlingsbara krav. innehar du inte dessa så behöver du inte skriva, för jag kommer inte svara. du ska vara mellan 27-37 år gammal, vara singel (jag avskyr otrogna jävlar), gå att prata med (som sagt), ha en kuk som inte är liten :P, vara någorlunda sexuellt erfaren (jag vill inte ha några oskulder), ha en smal (helst) eller normal kroppsbyggnad (jag tänder inte på övervikt på män) och givetvis ska jag tycka att du ser bra ut i övrigt. jag vill se bild, väldigt gärna tidigt. jag kommer inte träffa dig efter ett mail, jag vill snacka ett tag och se om vi verkar komma bra överens överhuvudtaget.

jag är 29 år gammal, innehar intelligens, humor och är öppen och lätt att snacka med. jag har inte en smal kroppsbyggnad utan har ”några extra kilon”, dock utan att vara tjock. jag har helt lagom stora bröst, väldigt långt mörkt hår och helt klart kuksugarvänliga läppar. 😉

Och justja, du får gärna bo i Linköping!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

12 kommentarer

 1. Hej!
  Jag vill gärna ha sex med en kvinna som är äldre eller inte, bor i Västerås eller närm
  spelar ingen roll för jag är fortfarande singel och hade aldrig sex med nån. 🙂

 2. Hej! Jag är trevligt och har humor o är smart lovar . Jag vill gärna träffade, du låter intresant för mig.
  Jag bor också I Linköping.
  Hör gärna av dig via gmail

 3. Bättre sent än aldrig! Efter att ha läst din annons så känner jag att vi söker efter samma sak. Älskar sex men måste kunna prata med, och mysa lite.. om du fortfarande letar eller bara blir nyfiken hör av dig. Finns i Linköping

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.