Behöver bli uppfostrad, vill du bli min herre?

Behöver en dominant äldre herre som kan vägleda en undergiven ung oerfaren flicka, till att bli en duktig och lyhörd slyna. Dela ut belöningar samt bestraffningar. Jag behöver smisk och hårda tag. Du ska äga mig och får väldigt gärna ha med andra män som vill knulla mig om du önskar. Jag behöver en sträng och hård uppfostran. Jag tycker om förnedring, bondage, fysisk och psykisk dominans, disciplin, piskning och smisk.

Krav: du måste bo nära Malmö så att jag lättare kan ta mig till dig då jag för närvarande inte bor i en egen lägenhet.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

6 kommentarer

 1. Hej! Jag kommer vara i Malmö i två veckor. Hör gärna av dig via gmail [email protected]
  Jag är en lättsam person o har mycket sexhomur
  Kommer att få dig att skrika i nöja.
  Puss o knulla baby

 2. Hej! Jag kommer vara i Malmö i två veckor. Hör gärna av dig via gmail [email protected]
  Jag är en lättsam person o har mycket sexhomur
  Kommer att få dig att skrika i nöja.
  Puss o knulla baby

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.