Vill du tillfredsställa mig?

Vill du tillfredsställa mig?

Är du en man med fetish för att tillfredsställa kvinnor? Du fullkomligt älskar att använda dina fingrar och din tunga bara för att få en tjej att njuta av din behandling. Allt från massage till en kväll med bara filmmys. Med rätt kemi så ses vi regelbundet. Enbart härliga män utan några som helst krav på en motprestation besvaras.

Du älskar:

  • Ett himmelskt hångel.
  • Kvinnliga kurvor och stora härliga bröst att smeka.
  • Att se och höra en tjej njuta av din behandling.

Enbart singel män boendes i Stockholm, utan varannan veckas liv (då jag vill kunna kalla på dig ibland med mycket kort varsel). Upptagna män blockas automatiskt av mig. Känner du för att skriva ett svar med otrevligheter eller med “men vad får jag då” -käbbel, så spara på krutet och sök vidare.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.