Vill du fista en kåt BBW?

Vill du fista en kåt BBW?

Söker efter en seriös, fräsch och kinky man mellan 25 och 45 år som har en egen bostad någonstans i Malmö-området där vi kan träffas regelbundet för snuskigt sex. Jag har ganska så många kinks jag vill utforska lite mer och har fantiserat länge om att bli fistad i fittan av en riktig man.

Nu kan jag inte vänta på det längre! Men det vore bra om din hand inte är allt för stor, och så klart ska detta göras försiktigt eftersom jag inte är så van. Jag vill betona att detta för mig inte är en engångs grej utan jag vill att vi träffas återkommande för att bli fistad, men också för en hel del annat lite kinky sex.

Vad du bör tänka på innan du skriver till mig:

  • Ha en bild på kroppen, annars får du inget svar från mig. Vill kort in på vår kontakt sen även se en ansiktsbild.
  • Om du skriver ett välformulerat meddelande ökar chansen att jag blir intresserad av dig och svarar.
  • Jag är inte intresserad av några långa sexchattar, det är träffar i verkligheten som jag är ute efter!

Hoppas vi hörs nu;)

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.