Söker en man som vill ses för heta sexträffar

Söker en man som vill ses för heta sexträffar när lusten faller på. Söker dig som är fräsch och välvårdad. Har några krav dock och ena kravet är att du har en snoppstorlek på minst 18 cm 🙂 Och mitt andra krav är att jag kommer att filma när jag har sex så att jag kan visa min man vad jag gjort när jag. kommer hem från min träff och självklart är filmen för privat bruk och inget annat så den ses endast av mig och min man 🙂 Min man släpper av mig hos dig och väntar utanför i bilen tills vi är klara så att vi kan vara avslappnade vid vår träff:) Hoppas du finns där ute då jag är väldigt seriös och kåt av mig. Har du inga bilder så får du nog inget svar av mig och jag har inte kik så du behöver inte fråga. Jag hörs gärna på tel rätt så snabbt för att stämma av. Puss och kram

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej, skulle absolut kunna tänka mig att stå till tjänst, jag fokuserar helt på dig och att få en riktigt bra kväll, hör gärna av dig vid mer info!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.