Vill bli knullad av fler

Jag söker efter killar/män som vill och vågar komma hem till mig/oss och knulla mig. Vill känna hur du fyller min blöta fitta med din härliga sperma. Du måste gilla hårdare tag och va helt med på att min sambo kommer delta i detta på alla sätt! Samt gilla att knullar en mulligare tjej som dessutom e gravid. Är ej heller helt rakad. Gillar bli fast bunden och känna lättare smisk på rumpan. Även en hård kuk som knullar min rumpa. Du ska ta dig hit kommer inte möta någon ensam eller på annan plats.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

  1. Hmm.. aldrig gjort ngt liknande, men kännt att jag lockats ta steget o prova.
    Kanske kanske;)

    Tar hand om mig själv och lyssnar noga på det subtila, det som skapar balans mellan farligt och tryggt… magi;)

    Hör av dig isf. Om jag blir bjuden kommer jag överväga, med tyngd på ja sidan.
    Vänlighalsning/L

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.