Knulla dygnet runt

Hej Killar! Vill ni veta en grej? Jag har väldigt tråkigt, mina föräldrar är bortresta och kommer hem om 2 veckor. Så jag tänkte, jag är väldigt kåt överlag och är sugen på att knulla dygnet runt, så varför inte ta hem en kille eller två för ett skönt o redigt knull? Bor i hus ute på landet så du behöver inte oroa dig med att någon hör oss. Du kan till och med så sova där om det är en lång bilresa, har ett extra rum du kan få låna. Skriv killar! jag väljer av er som skriver vem jag vill träffa! Skriver du för många gånger så blir det en block på er! ha det så kul! När ni skriver, skriv vad ni hade tänkt att göra med mig, så jag blir ännu kåtare och våt inför träffen! Puss 😀

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

7 kommentarer

 1. Hej,
  har du ngn mailadress eller möjligen Skype som vi kan höras mer på. beskriver där gärna vad jag skulle vilja göra med dig…

  Tänker att jag kan inleda med att leverera en ngt sen men desto hetare julklapp som du ska få ta på dig 🙂

 2. Hej ! Jag kan vara din Master några dagar, du blir min lydiga, kåta lilla slyna och knulldocka, du kommer att bli bunden, smiskad, fistad, gaged m.m. du har alltid tex raffset på dig, jag hoppas du har gott om leksaker och dildos, du kommer att bli knullad och munknullad flera gånger om dagen och jag sover över, hör av dig

 3. Hej, 17 cm lång kuk här sugen på att knulla dig hårt överallt
  btw, jag och två andra killar har planerat en orgy som kommer hålla på under 2-3 dagar
  Hör av dig om du är intresserad : [email protected]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.