Sugit kuk en gång på en fest..

Sugit kukHej hej! Anna är, 18 år gammal och pluggar till uska på dagarna. Har länge drömt om att få ha mysig sex med en kille. Har sugit kuk en gång på en fest och jag älskade det, så nu vill jag göra det igen! Vill att vi är väldigt diskreta när vi ses dock då jag är försiktig av mig. Ålder spelar ingen roll, bara du är ren och fräsch och bor i Stockholms området, gärna Sollentuna.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej! Jag är en kille, lika gammal som du, bor i Sollentuna, och skulle gärna träffa dig diskret. Ska vi ta kontakt och mysa?

  2. Är en kille i din ålder som bor i Sollentuna. Skulle gärna mysa diskret med dig. Kontakta mig gärna på kik, användarnamn paison1, så kanske vi kan stämma träff =)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.