Ljuvlig sex med en tjej från USA

Jag hade pluggat hela vintern och bestämde mig för att gå ut och slå runt en kväll. Det var en underbar junikväll och Stockholm var fullt av vackra flickor.

Några kompisar och jag hade kommit överens om att gå på krogen och sen kanske fortsätta på nån trevlig bar. Det var en lång och god middag och först vid tolvtiden tog vi oss ut från krogen på något ostadiga fötter.

Vi strosade genom stan tills vi snubblade över ett lämplig bar. Efter lite diskussioner blev vi insläppta av vakten. En gin och tonic gjorde ett stort hål i plånboken och dunket var öronbedövande. Så innan jag blev helt döv var det ju lika bra att bjuda upp någon.

Jag lyckades manövrera mig fram till en söt tjej med långt svart hår som fladdrade när hon svängde sin slanka kropp i musikens rytmer. Hennes mun var målad djupt röd och hon hade en aning ögonskugga, men i övrigt var hon helt omålad. Utmed hennes raka näsa rann en liten svettdroppe.

Precis när jag hann fram till henne ändrades den häftiga rocklåten till en mjukare melodi. Jag har alltid varit dålig på den sortens dans, men nu var det för sent att smita undan. Med ett litet leende kröp hon in i min famn.

– Men du får förlåta om jag trampar dig på tårna, sa jag.

– Det ska nog gå bra, log hon och la sina armar runt min midja.

Jag tog ett fast tag i hennes varma, mjuka kropp och tryckte henne mot mig när vi rörde oss i musikens vågor. Hon luktade gott av tvål och parfym och var ljuvlig att hålla i. Genom den tunna blusen kunde jag känna hennes fasta bröst mot min överkropp. Bröstvårtorna var som två små hårda knoppar.

Vi dansade tätt tillsammans ett par låtar, men skildes sen för att hämta andan en stund. Så dansade jag med ett par andra tjejer innan jag fick syn på den lilla mörka igen. Hon satt ensam vid ett bord och smuttade på en drink. Så jag gick fram och frågade om jag fick slå mig ned.

– Visst, svarade hon. Jag heter Terry.

Jag kunde höra en liten brytning och hon berättade att hon kom från USA, men att hon hade svenska släktingar och hade läst svenska på ett universitet i USA. Nu läste hon ekonomi vid universitetet i Stockholm.

Hon var jättetrevlig och vi fortsatte prata över en drink tills det var dags för sista dansen.

När jag frågade om hon ville dansa med mig nickade hon och gled in i mina armar. Till min förvåning kände jag hur hennes händer gled ner från midjan och smekte mina skinkor.

– Kan du inte följa med mig hem, viskade hon i mitt öra. Och jag kysste henne på kinden och svarade naturligtvis ja.

Konstigt nog fick vi genast tag i en ledig taxi utanför baren. Terry bodde i en tvåa på Östermalm, som hon hyrde i andra hand.

Det var fyra trappor upp utan hiss, så vi var ganska trötta i benen när vi äntligen kom upp. När Terry öppnade dörren hoppade en stor svart katt upp på hennes kjol. Det var en kompis katt som hon tog hand om, medan kompisen var på semester.

När Terry kokat kaffe föreslog hon att vi skulle slå oss ner i soffan. Plötsligt vände hon sig mot mig och sa:

– Jag tycker du är gullig, kyss mig!

Sen lyfte hon av mig glasögonen och satt sin röda mun mot min. När hennes tunga sökte sig runt i min mun började det svindla för mina ögon. Vi kysstes länge och undersökte varandras munhålor, jag smekte hennes mjuka hår och lät min hand glida längs hennes fjuniga nacke.

Försiktigt började jag knäppa upp hennes röda blus och när jag fått upp ett antal knappar förde hon min hand till det ena mjuka bröstet. Vårtan var hård och lite skrovlig och hon darrade till när jag försiktigt masserade den. Plötsligt smekte hennes hand ner mellan mina lår och hon tog ett fast tag i den hårda bulan.

– Mmm, jag är så kåt, ta mig, mumlade hon otydligt.

Hon pressade hela sin kropp över mig samtidigt som hon knäppte upp min skjorta. Det dröjde inte länge innan vi låg nakna i soffan.

Det enda hon hade på sig var ett par tunna, genomskinliga trosor och jag kunde ana en svart krullig buske. Jag borrade ner huvudet mellan hennes särade lår och begravde näsan i dom fuktiga trosorna.

– Kan du inte slicka min … vad heter det på svenska? Stönade hon.

– Fitta, viskade jag tillbaka och började lirka ner trosorna.

Terry sköt fram sin fuktiga fittskåra mot mitt ansikte. När jag drog med fingret över den kände jag hur fuktigt och hett det var. Med stjärten uppe i mitt ansikte lekte Terry med min hårda kuk. Hon slickade huvudet och lekte med fingrarna över pungen. Under tiden vek jag undan hennes blygdläppar och körde in tungspetsen i det skära fittköt­tet. Hennes underliv arbetade sig över mitt ansikte tills min tunga nådde klitoris.

När jag sög in den lilla knoppen mellan läpparna flämtade hon till och darrningar for genom hennes kropp. Som en tiger kastade hon sig över min kuk och sög in den i sin blöta varma mun, samtidigt som hennes lilla hand kramade runt kukskaf­tet. Med tänderna retade hon min känsligaste del, innan hon sög i sig hela kuken.

Min tunga for som en reptil runt i hela hennes fitthål och över klitoris och vi kved av njutning.

– Kom, sa Terry. Vi går in till sängen.

Med ett fast tag runt kuken ledde hon mig in till sängen, där vi började kyssas vilt.

Men plötsligt stoppade hon och rullade över till sängbordet. Ur en låda tog hon upp en kondom och jag kände ingen större förtjusning.

Men Terry, bara fnittrade och bröt förpackningen. Sedan smekte hon min kuk och rullade på kondomen.

– Så, nu är det bra, viskade hon och la sig på rygg med vitt särade ben och väntade på min kuk. Jag körde in den med en enda stöt och det kändes som kuken gick rakt upp i livmodern. Hon slog benen om min rygg och tryckte underlivet mot mig så jag kunde knulla henne djupare. Kuken gled som oljad ut och in i hennes fitta. Jag nafsade i hennes mörkbruna bröstvårtor och kysste hennes hals. Kuken kändes stor och svullen som aldrig förr och jag tycktes orka hur mycket som helst.

– Underbart, flämtade Terry. Ta mig bakifrån.

Hon ställde sig på knä och grep tag i sänggaveln. Nu körde jag in kuken med full kraft i det våta skötet. Det slafsade om hennes fitta som dröp av kåtsaft. Hon kramade runt kukskaftet med hela vaginan och stönade.

– Hårdare, hårdare, kör kuken upp i mig!

Sen kastade hon sig över mig och la mig på rygg. Sen drog hon underlivet över ma­gen och kuken gled in igen i det villiga hålet. När den var stadigt förankrad i henne, började hon glida fram och tillbaka med mjuka, gungande rörelser.

Jag kände explosionen byggas upp inom mig och plötsligt sprutade jag i häftiga drag, medan Terry mumlade och kved och darrade ur sig sin orgasm.

Snacka om ett underbart slut på en jobbig termin. Och mer blev det, eftersom Terry och jag fortsatte träffas tills det var dags för henne att åka tillbaka till USA. Men jag saknar henne fortfarande.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.