Söker en hemlig älskare

Söker en hemlig vän och älskare mellan 30-45år.
Jag söker en hemlig älskare och en vän både i och utanför sängen för en lång tid framöver. Är inte intresserad av relation för jag har redan en underbar pojkvän. Är inte heller intresserad av engångs knull: Är bara intresserad av personer från Skåne och gärna i närheten av Klippan. Alla utanför Skåne och ej mellan 30-45 år raderas direkt, finns inget intresse. Vill gärna ha en nära och tät vänskap med personen jag träffar. Vill även eventuellt att ni ska lära känna min pojkvän som en god vän och kanske för en trekant. Men förs och främst vill jag ha en härlig och hemlig älskare.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

 1. Hej!
  Jag vill gärna ha sex med dig!
  Jag kommer aldrig att filma eller ta kort.
  Jag är 18 år.
  Skicka gärna ett mail elr telefonnummer så att vi prata mer.
  MVH

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.