Jag är knullsugen!

Jag är knullsugen! Skulle ge vad som helst för att få en stor saftig kuk som ville ha sex med mig nu direkt! Kan suga och svälja om det hjälper, runka av er, bara jag får ligga lite grann. Har varit alldeles för lång tid sen jag sist fick rida en ordentlig kuk och känna hur killen jag knullar med sprutar inuti min våta, håriga fitta (eller som just nu är i stort sett rakad).

Om någon är sugen på att hitta en knullkontakt så finns jag här. Bara meddela mig/ring mig så kommer jag direkt att komma över o knulla dig som du aldrig blivit knullad förut.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

20 kommentarer

 1. Hej är en kille som är 18år och skulle mer en hjärna vilja knulla dig med min ordenliga o skit hårda kuk kontakta tillbaka om du e sugen på ett härligt sex eller fler

 2. Hej är en kille som e 18år gammal som skulle vilja mer än gärna knulla dig med min ordetliga kuk kontakta mig tillbaka på min mail så kan vi knulla en eller fler gånger

 3. Hej!
  Jag vill gärna ha sex med dig!
  Jag är 18 år.
  Skicka gärna ett mail elr telefonnummer så att vi prata mer.
  MVH

 4. Hej!
  Jag vill gärna ha sex med dig!
  Jag är 25 år.
  Skicka gärna ett mail elr telefonnummer så att vi prata mer.
  MVH Fredrik

 5. [email protected]
  Vi hade haft underbara knulldagar o nätter. Jag är 35 o alltid kåt o alltid hård. Slick o sug är favoriter. Smakar gärna på din kåta fitta tills du kommer av min tunga o fingrars lek. Hör av dig. Matsui svensk man på35 år o bultande lem

 6. Hejsan jag söker också efter en knullkontakt och jag vill gärna lära känna dig och se om du vill träffa mig i min lägenhet och knulla mig som jag har aldrig blivit knullad förut….. är du intresserad?
  Om du är det kan du höra av dig på [email protected]

 7. Hej jag är 18 år och skulle vilja ha sex med dig och bara bli avsugen och bara trycka in kuken mellan dina bröst

 8. Hej jag är 18 år och skulle vilja knulla med dig och jag behöver hjälp med en avsugning och trycka upp kuken mellan dina bröst om du vill knulla med mig mitt telefon nummer är plus 46 73 595 39 87

 9. Om det fortfarande är aktuellt, så hör av dig. Har en hård kuk väntandes och älskar att slicka fitta! Slickar gärna ditt rövhål också medans du svankar på alla fyra framför mig. 28 år. Hör av dig så styr vi upp något.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.