Sex med en tjej

Härlig tjejsex

Hejsan!  Jag söker en kvinna i åldern 20-34 som vill hjälpa mig att leva ut mina drömmar. Drömmer om att ha en lång och blöt natt med en tjej. jag älskar allt vad sex innebär. Bor med min sambo som det är helt ok för. Vem vet han kanske kan ge oss extra njutning långt in på småtimmarna. Helt upp till dig. hur du ser ut spelar ingen roll, bara kemin stämmer mellan oss. Men jag ser helst att du kommer från Skandinavien. Är du rakad är det ett stort + känner du samma som jag har du också drömt om att ha sex med en tjej. eller du kanske har gjort det förut ock vill lära upp en nybörjare. Hör då av dig. Fler bilder kan fås!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej mitt namn är nesa,27 år spansk och dansk. Jag vill jätte gärna slicka din röv en hel kväll! Hade verkligen ätit upp den.

    Höra av dig,

    1. Hej jag heter Nasir och jag älskar knulla en fint tjej hela natten så kan du kontakta mig idag kväll

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.