Tjej söker knullkontakt för foton & film

Jag är en tjej som söker en knullkontakt som är med på att ta foton, spela in filmer och så vidare. Blir grymt kåt av att filma när jag knullar, finns inget bättre. 🙂

Jag har fina bröst och fast rumpa, i alla fall är det vad tidigare knullkompisar har sagt. Söker en kille som är jordnära och tycker om att ha sex. Du ska gärna vara van sedan tidigare, alltså inte alltför oerfaren.

Jag har personligen inga viktiga preferenser gällande utseende. Visst, har du magrutor, är mörkhårig och har mörka ögon klagar jag ju inte, men om du inte passar in i kategorin så bekymra dig inte. Jag är inte bitchig, och det är helt OK att inte vara en hunk. Jag tycker om dig ändå så länge du inte är en dryg typ! Hör av dig om detta låter intressant.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

10 kommentarer

 1. Hej hej vart väldigt intresserad av ditt inlägg så skulle gärna träffas och se om vi passar, men skicka gärna iväg ett Mail så kan vi prata mer

 2. Hej,
  Jag tycker också om att fota eller filma sexscener, det är eggande 🙂
  Jag är en duktig seriös amatörfotograf på gränsen till proffs. Har proffsutrustning. Jag är däremot inte van att fota och filma sexscener, men övning ger färdighet.

  Hör av dig till [email protected]

 3. Hej hej! Jag har aldrig filmat eller tagit kort nät jag legat men skulle gärna prova så har du lust att testa med mig får du skriva.

 4. Hej!
  Jag vill gärna ha sex med dig!
  Jag kommer aldrig att filma eller ta kort.
  Jag är 18 år.
  Skicka gärna ett mail elr telefonnummer så att vi prata mer.
  MVH

 5. Hej!
  Jag vill gärna ha sex med dig!
  Jag är 18 år.
  Skicka gärna ett mail elr telefonnummer så att vi prata mer.
  MVH

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.