Slyna vill bli dominerad

Jag är en kåt slyna som vill bli dominerad av en händig, energisk och uthållig man. Jag älskar att bli kallad slyna och vill bli spankad av dig om jag är olydig. Vill suga av din stora kuk och sedan svälja satsen, jag älskar det! Jag vill också bli knullad i mitt anus.. gud vilken härlig känsla! Och du ska knulla hårt och SNABBT, snabbt som tusan! Du ska ut och in, ut och in i min fitta och i mitt anus!

Jag blir BARA tillfredsställd om du knullar mig riktigt jävla hårt i fittan och röven. Jag vill inte ha en mes, jag vill att du ska kunna ge mig sjukt snuskiga order som jag sedan ska följa, annars vill jag bli bestraffad med spankning och annat förnedrande, självklart sexistiskt!

Mvh Kåtslynan

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Jamen hej min fina kåta slyna jag tycker om dina fintasier och jag tror att jag kan hålla med dig långt skönt du kanske borde skriva till mig för spänningen av din fina rumpa som du gillar och få så gärna skriv om du är intresserad:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *