Vill ha kravlöst sex

Hej alla stygga grabbar! Emma heter jag och bor i Skåne. Jag vill träffa någon och ha kravlöst sex med denna person. Storlek på din kuk spelar ingen roll men jag har vissa krav. Du skall vara trevlig och kunna acceptera att det enda jag söker är som sagt sex, vill inte ha förhållande då jag nyss kommit ur ett och vi båda skall bestämma hur och när vi kan träffas. Lite om mig då: Jag är 169 lång, blond, C kupa, väger 64kg, rakad mus och mina bröst är fasta.

Älskar att leka med sex leksaker och dildos, älskar att suga kuk och bli slickad. Hör av dig om du bor i Skåne eller nära, eller kanske om du ofta reser och kikar förbi.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *