Sex varje dag

Finns du? Någon som om vi byter nummer kommer att kunna prata med mig, som kan svara på sms, som klarar av att skicka en ansiktsbild som är ny och föreställer dig själv. Du som kan tänka dig att ses över en kaffe eller en valfri dryck för att kolla kemin. Jag tillhör nämligen den typen av människor som inte blir kåt på helt random personer. Jag vill ses, känna av vad man tycker om dig och vad du tycker om mig. Klickar det så ses jag gärna ofta och hittar då gärna på andra saker än sånt i sänghalmen också 🙂 Sex varje dag? Ja, absolut med rätt person. Men som sagt, det vet vi inte förrän vi träffats. Du som har fru, sambo eller flickvän behöver inte besvära dig att skriva. Du som inte läst min profil och inte är intresserad av att veta något om mig är inget för mig. Jag vill träffa EN man och bygga upp något. Flirtar jag med dig så är det bara dig och jag förväntar mig därför samma sak från din sida. Det betyder i min värld att från den dagen vi hörs så är jag inte här på denna sida längre. Jag vet vad jag vill och trivs med livet, det bör du också göra! Puss o kram

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

 1. Vill !! Så gärna att vi hörs!
  Kanske MYCKET mer?
  Så gör mig lycklig i detta nu o hör av dig till mig.
  Vill träffas o kanske få det Vi längtar efter?
  Så hör av dig så fort du kan.
  Sköna hälsningar / P.
  (Noll sju sex två noll sex ett sju åtta sju).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.