ligga och mysa med

Hej! Jag är trött på att ligga runt efter krogen, eller jag har nog aldrig gillat det så mycket egentligen. Jag söker EN person att ligga och mysa med, och då jag bor i Stockholm bör du också göra det 🙂 Söker i åldrarna mellan 24-35. Jag är inte ett dugg intresserad av gifta människor/folk i förhållanden. Ej heller intresserad av bdsm och dominanta/undergivna. Vill bara kunna vara naturlig och kåt tillsammans med någon. Jag är rolig, fin, älskar sex, kan komma hur många gånger som helst om jag är på det humöret. Så, hör av dig får vi se vad som händer! Puss och kram!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej,
    Jag vill vad du tycker, jag håller med dig. vi hörs om du är intresserad, jag bor i Stockholm. puss o kram

  2. Hej Babe
    Jag redan kåt när jag se på bröstet , kontakta mig för en kåt knull , jag är 30 år gammal .

  3. Hej! Jag är intresserad av att lära känna dig. Vi kan höras mera under sommaren! Bor i stockholm!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.