En het, vanlig natt

En het, vanlig natt
En het, vanlig natt

Det här hände förra sommaren. J och jag hade varit ute på stan och festat, och lullade hem till min lilla etta när solen redan började gå upp. Jag kunde se att hon var på bushumör, ögonen glittrade på henne när vi kom fram till de branta trapporna.

– ”Att man alltid ska behöva ta sig upp för de här när man är som tröttast på väg hem”, sa jag.

– ”För dig är det väl inget problem, du har ju i alla fall bra skor. Jag tycker du borde bära mig upp”, svarade hon.

– ”Kan jag väl, men då får jag ju inte se din sexiga lilla häck vicka framför mig på vägen upp”

– ”Äsch, du orkar inte, säg som det är.”

– ”Ska vi slå vad?”

Jag vet ju att hon aldrig kan motstå en utmaning…

– ”Okej, jag slår vad om att du inte orkar bära mig upp.”

– ”Och om jag vinner?”

– ”Då har jag blivit buren ända upp”, fnittrade hon.

– ”Om jag vinner ska du gå naken resten av vägen hem”, föreslog jag.

– ”Snuskhummer”, log hon, ”Men det kan jag väl”. Hon var säker på att inte behöva infria löftet.

Jag svingade upp min älskling i famnen och började gå uppför trapporna. Jag är ju inte direkt någon kroppsbyggare, men J är slank och kändes inte alls tung. En trappa gick bra, andra trappan också, om än lite segare. I tredje trappan började jag känna av mjölksyran och hon skrattade glatt. ”Det är OK om du inte orkar resten, den sista trappan kan jag gå själv”.

Det retsamma tonfallet gav mig den styrka som behövdes och med högljudda flåsningar tog jag oss upp för den sista trappan.

Hon sa inte ett ord när jag satte ner henne, bara gav mig en kyss. Utan att släppa mig med blicken klädde hon sedan av sig jackan, toppen och byxorna. Innan jag hann uppmana henne att gå längre, log hon ett lite kaxigt leende och gled ur BHn och trosorna också.

Där stod hon, iförd bara skorna, klockan fem på morgonen, mitt inne i Stockholm. Solens första bleka strålar silade genom ett träd och bildar mönster över hennes solbrända hud.

– ”Duktig flicka!”, sa jag imponerat, men försöker låta sträng. ”Nu går vi hem”.

Så vandrade vi hemåt i gryningen. Inte en katt syntes till, men jag kunde inte låta bli att tänka mig att någon säkert satte morgonkaffet i halsen om de tittade ut just nu.

Bredvid mig vandrar hon stolt och vacker. Skorna klapprar lite mot stenläggningen, stan är så tyst som den någonsin blir. Hennes välformade bröst gungar inbjudande för varje steg och hennes bak är så läckert fast, två runda mjuka solbrända halvklot.

Vi kommer in i vår port utan att ha mött någon, och utanför vår dörr kan jag inte hålla mig längre utan tar henne i mina armar, trycker upp henne mjukt mot väggen, låter mina händer smeka hennes utlämnade inbjudande kropp.

Då klickar det till i porten! Jäklar, tidningsbudet! Fort upp med nycklarna, fumlar i låset, vi hör stegen i trappan, upp med dörren och in. I hallen ramlar vi ihop i en hög och bara fnittrar.

– ”Jag trodde aldrig du skulle göra det, sötnos”, skrattar jag.

– ”Du känner väl mig, jag gillar inte att förlora”, svarar hon, ”dessutom trodde jag faktiskt inte att du skulle orka. Men nu vill jag ha badrummet först!”.

Jag lägger mig på sängen med ett stort leende, och hör henne stöka ute i badrummet. Lite sömnig är jag, men upphetsningen har inte hunnit lägga sig. Så besinnar jag mig och tänker att om jag känner henne rätt kommer hon vara för trött i kväll för att riktigt vara på humör. Retas lite och kanske lite mys-innan-man-somnar-sex, men det riktigt roliga blir nog i morgon när vi sovit ut och kan ligga och prata om nattens äventyr.

Så tänkte jag, men så fel jag hade… När jag kommer ut ur badrummet är hon iförd min stora morgonrock. Framför mig låter hon den falla, kysser mig intensivt och börjar plocka av mig kläderna. Hon smeker mitt bröst och kysser det, håller om mig och kramar mina skinkor genom jeansen. Raskt knäpper hon upp dem och låter dem glida nerför mina ben, trycker sig lite mot mig, smeker min stake genom kalsongerna.

Det här var extra upphetsande eftersom hon annars ganska ofta låter mig ta initiativet. Nu slet hon av mina sista kläder och drar ned mig i sängen där hon satte sig gränsle över mig.

Hon är alldeles naken och brösten hänger inbjudande strax ovanför mitt ansikte. Jag börjar smeka och och kyssa dem, växlar mellan mjukt och hårt, prövar alla sätt som jag någonsin känt henne uppskatta. Någonting gör jag uppenbarligen rätt, för hon blir alldeles stilla, blundar och trycker sig lite närmare mig. Jag hör hennes andhämtning bli snabbare, så efter en stund börjar hon röra på höfterna. Jag spjärnar emot och hon glider fram och tillbaka med sitt underliv mot mitt.

Vi ligger så, mina händer kan smeka henne både över brösten och ner över skinkorna. Vi rör oss häftigare och blir mer och mer upptända. Jag rättar till henne så att min stake glider smidigt mellan hennes blygdläppar. Jag känner att hon är våt, och hur hon blir våtare och våtare. Känslan av hennes fukt som får oss att glida så lätt mot varandra får den sista gnuttan av medvetande att fly mitt sinne och jag slutar tänka, jag bara känner, känner hennes heta kropp mot min, känner pulsen dunka i min kuk, känner min längtan efter att tränga in i henne.

Jag lyfter lite på hennes bak och riktar staken uppåt för att få glida in i hennes härligt våta mus. Samtidigt fortsätter hon att röra sig över mig, så jag glider med ollonet fram och tillbaka, ena sekunden nästan på väg in i henne, i nästa följer jag hennes blöta springa upp över klitoris. Nu börjar jag bli så vansinnigt tänd att jag bara måste in i henne. Jag styr lite mer bestämt, men hon rör sig hela tiden så att jag slinter bakom.

– ”Sitt lite still, annars blir det fel hål…”, viskar jag till henne.

– ”Vem säger att det måste vara fel?”, svarar hon, och hennes röst är alldeles hes.

Och jag håller min stenhårda lem upp mot hennes bak, den glänser av hennes safter och hon stannar upp och sjunker ner mot den. Det tar emot lite, men när jag kramar hennes skinkor glider hon plötsligt ner över mig. Sedan börjar hon rida mig, först sakta med en retsam blick i ögonen. När jag kysser hennes bröst lutar hon sig tillbaka så att jag kan se hennes solbrända överkropp, hennes mörkrosa mus som är alldeles glänsande med öppna blygdläppar, och min kuk som försvinner in i henne. Den synen var nästan för mycket för mig.

Jag har provat analsex några gånger förut, utan att tycka att det var något speciellt. Antagligen för att när det hänt har det varit för att tjejen bara velat göra det för min skull, och själv hittar jag nästan hela min njutning i att göra det skönt för den jag älskar med. Här var det så tydligt hur hon ville ha detta, det lyste ur hennes ögon hur mycket hon njöt av det, och det gjorde mig något alldeles fruktansvärt kåt!

Hon ökar tempot, sluter ögonen, och när jag ganska hårdhänt börjar kyssa och nafsa i hennes bröst, rider hon mig vildare än någonsin. Min händer knådar hennes skinkor och hjälper till att lyfta henne i varje tag hon gör. Hon blir tyngre och tyngre, det är hon som styr tempot, men det är mina armar som skjuter upp henne från mig och det är min höfter som juckar upp mot henne när hon är på väg ned, pressande in min kuk, djupt in i hennes heta inre.

När jag öppnar ögonen kan jag se hur hon med halvslutna ögon är långt borta i tid och rum.
Till sist kan jag inte hålla mig längre och jag stöter hårdare och hårdare, mina händer händer styr hennes ritt benhårt och jag hör henne snyfta till och känner hur hennes underliv kramar till hårt om staken, hennes naglar gräver sig in i mina axlar samtidigt som hon faller framåt i mina armar. I samma ögonblick skjuter jag rätt upp in i henne. Våg efter våg väller ur mig och det pumpar och pulserar helt vansinnigt i mig en lång stund.

Hon lägger sig till rätta bredvid mig utan att öppna ögonen. Jag ligger och flämtar med hennes huvud mot min arm. Efter ett tag går jag upp och fräschar upp mig. När jag kommer tillbaka sover hon som ett litet barn.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.