Ses för sex med mig

Vältränad tjej vill träffa kille nu i veckan
Hej jag söker en kille som vill ses någon dag den här veckan. Just den här veckan är jag flexibel och kan styra mina arbetstider efter eget huvud. Vem är du? Ja du behöver inte vara Mr Muscle men tränad eller vältränad, flexibel med tider och vill ses för sex med mig. Vi kommer överens om vad vi vill göra så inget är bestämt innan då det får bli som det blir. Kåt glad och tacksam räcker!!! Jag kommer inte att svara alla så tänk efter hur du skriver, jag sållar det som inte är kvalitet och ha gärna bilder!!! Blockar alla som tjatar!!! OBS – verifiering innan vi ses såklart!!!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

3 kommentarer

  1. Hej
    Jag är från Irland, 37 år och vältränad, träna varje dag
    Vill gärna prata / sms:a med dig och pratar vidare…..älskar din bild:)

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.