Nu jävlar vill jag knulla

Nu jävlar vill jag knullaNej nu jävlar vill jag knulla. Palla leva i ofrivilligt celibat! På tok för länge sedan jag fick kuk och nu är der dags att fixa det känner jag! Kåtheten är på topp så jag vill utforska, utveckla och experimentera (avstår dock från toa relaterade saker) men leksaker ställningar eller rollspel…du kanske har något bra på lager? Jag vill ha en kille som bor i sthlm, som är mellan 28-38år och gärna lång. Humor och en avslappnad syn på livet uppskattas också! Obs! Du bör även vara singel. Kör aldrig hemmamatcher!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

 1. Hej!
  Fin presentation av vad du vill och söker.

  Vem är jag? Stockholmskille, 183cm, blond(snaggad) gröna ögon och nyfiket kåt.

  Gillar din fina plåt! Snygga bröst.
  Vill verkligen finna ngn som gillar bus!
  John

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.