Någon som vill knulla mig?

Någon som vill knulla migHej, killar! Någon som vill knulla mig och bor i närheten av Stockholm?  Jag är en 22- årig, något blyg tjej som söker bekantskap med killar i åldrarna 20-30 för sköna träffar i och utanför sängen. Ditt utseende är egalt, huvudsaken är att du är trevlig och kåt. Och att du ska kunna lyssna på andra människor och inte bara kräva av andra att de ska lyssna på dig. Skriv och berätta gärna lite om dig själv. Jag tänder på manliga män, d.v.s. muskler, hår på bröstet, gärna mörka killar. Tänder på att klä upp mig för dig för att sedan strippa sakta och stämningsfullt. Älskar att älska länge, med mycket mjuk och munsex en hel natt.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. hej
    jag är 26 åldern och är jätte intresserad av din annons och vill träffa dig snart som möjligt , skicka mejl ,svara mig

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.