Kåt tjej vill knulla nu

Kåt tjej vill knulla nuKåt tjej vill knulla nu med dig kille som är erfaren på bondage och S/M. Jag är 29 år och har precis upptäckt njutningen med att bli ordentligt bunden. Vill att du har så mycket erfarenhet som helst inom detta område så din ålder spelar ingen roll för mig. Vill att vi träffas först och umgås på ett vanligt sätt så att vi kan bygga upp ett förtroende så att du kan binda mig och göra vad du vill med mig. Jag längtar efter dina svar. Hör av dig till mig nu. Jag finns i Göteborg.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

4 kommentarer

  1. Hej. Kåt tjej vill knulla nu. Hej det är Magnus som skriver igen. Vill du att jag skall vara hård mot dig så kan jag vara det, jag kan binda dig och ta dig som en slyna men det är upp till dig. Men om du gillar det så kan jag för då blir du väldigt kåt och det vore ju inte dumt. För jag är väldigt kåt själv och det vore ju bra om du också är det eller vad säger du. Nu går jag här och väntar på dig för det vore väldigt skönt om man fick komma in i dig och känna din fitta för det längtar jag efter.

  2. Hej,jag heter Magnus och skulle gärna vilja träffa dig nu och verkligen Knulla dig nu.För jag blir så fruktansvärd kåt av titta på dig för du är ju verkligen vacker när man tittar på dig för du har ju verkligen stora bröst som är underbara.Men om vi skulle träffas så måste du ställa dig så att du inte ser mig och duger jag inte så skall du bara kunna gå därifrån utan att jag ser det.Bilen jag har är en Toyota Prius mörk grå.

    Många Hälsningar Magnus.

  3. Hej,jag heter Magnus och skulle gärna vilja träffa dig och verkligen spruta ned hela dig så att du verkligen blir väldigt kåt.För jag blir så fruktansvärt kåt på dig med dina stora bröst så jag vet inte vad jag skall göra,i och för sia så kan man ju gå och onanera men det kan vara bra när man känner för det men inte just nu.Men du får inte se mig först för du får inte visa dig innan, för du måste godkänna mig innan vi träffas och vi kan ha det fint tillsammans och där jag kan knulla dig så som du vill.Men det är bara det att du måste veta vad jag har för bil vilket är en Toyota Prius mörk grå.

    Måna Hälsningar Magnus.

  4. hejsan jag gillar vad jag ser.. jag bliev intresserad av och bliev kåt när jag last din … jag bor I malmö och singel jag är jätte seriös hör gärna av dig via email så vi kan byta nr om du vill ..
    puss

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.