Knulla mig utomhus, fyll fittan på mig, jag är skyddad

Knulla mig utomhus, fyll fittan på mig, jag är skyddad

Jag är så himla kåt och blöt nu att jag inte kan ha trosor på mig längre, fick en härlig kuk i mig igår. Men nu är en annan dag och det är dags att få lite kuk i mig igen. Så jag ber er killar som har foto och fyllig info om er själv i er profil, att ni skriver ett svar till mig nu.

Stora kukar är något jag gillar men alla är välkomna att svara mig. (Tänk på att en bild säger mer än tusen ord) Om ni är i ett förhållande redan, det rör mig inte i ryggen, det ska vara spänning i livet. Gillar analt sex, men att få rida en saftig kuk är det bästa som finns för mig, just nu sitter jag och pullar mig själv så skynda er att svara nu!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hej! Är 18 år gammal och är en vältränad kille. Är intresserad av att hitta en KK. Befinner mig Malmö för tillfället.

  2. Jag har inte haft sex på väldigt länge och jag riktigt lägtar att få slicka titta och knulla bakifrån eller att du rider mig skönt hoppas snart få uppleva det igen kram och kyssar Janne mellan mariefred och Gnesta

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.