Nån tjej som vill ta min oskuld?

Hej! Jag är en tjej på 25år. Jag har ingen erfarenhet av att ha sex men någon av samma kön förut. Men är helt galet sugen på att testa. Jag söker en erfaren tjej/dam för att prova detta tillsammans med. Någon som helt enkelt tar min oskuld inom detta område. Gärna en lite dominant kvinna som visar mig vägen. Har du leksaker att leka med så är det inte mig emot. Hör gärna av dig om det låter intressant! Puss

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

 1. Vill !! Så gärna att vi hörs!
  Kanske MYCKET mer?
  Så gör mig lycklig i detta nu o hör av dig till mig.
  Vill träffas o kanske få det Vi längtar efter?
  Så hör av dig så fort du kan.
  Sköna hälsningar / Danny
  [email protected]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.