Kvinna söker sexkompis

Jag är en mogen dam som söker sexkompis (gärna regelbundna träffar) och om det skulle kännas rätt, så kanske något mer.. Du SKA VARA: En mogen intelligent SINGEL MAN som är ren, hel o frisk och vara vän med tvål o vatten, kunna visa respekt och hänsyn, gilla djur och natur, Ärlig, Nyfiken (i måttlig dos)..mm.. Humor är också en viktig del för mig… När det gäller sex så gillar jag: Långa förspel, slick, sug, olika ställningar på olika ställen (utforskar gärna).. mm.. Det jag INTE gillar är bland annat: Hårda tag, Kinky, Kiss, Bajs mm… Det SKA VARA rent o snyggt, mjuka tag, försiktighet. Gillar mycket närhet o ömhet. Älskar att få massage och kan även ge..*Blink*.. Innan en träff, så vill jag att vi har pratats vid ett litet tag på sajten, även pratats vid per telefon och att vi har bytt bild med varandra. Första gången vi träffas så ska det vara på en offentlig plats. Efter de, så får vi se vad det leder till.. Är något oklart..?????..

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

6 kommentarer

 1. Hej ! Kan du ta kontakt med mig jag gillar sex ocskå. Jag ung man 25 år bor i göteborg. Har jobb och egen bil. Kan köra snap och träffa
  Tack tusen
  Mvh
  Moha

 2. De som du söker skulle nog passa in på mig känner jag för är en sådan person som du snackar om och gillar tvål och vatten kan jag säga, sen gillar jag också de sex du gillar för är inte inne för hårda tag och sånt är mer inne för långa förspel och ta de lugnt och vill gärna utforska, sen kan jag säga att folk gillar att få massage av mig så är rätt så bra på de.

 3. Allting du skrev, och jag menar allting, är precis det jag har letat efter hos en kvinna.
  Är en ung man på 22 år och bosatt i Umeå, hör av dig till mig om du är intresserad.

  Förövrigt tycker jag att din rumpa är helt magisk <3

 4. Hej på dig .imponerad av din profil.och din bild .tycker om du går snacka mer på whatsapp eller liknande app för att se om det finns kemi mellan oss för sex träffar.mvh

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *