Knullkontakt i stan?

Råkar det vara så att det kan finnas en knullkontakt i Stockholm, eller i närheten? Jag bor inte mitt i city men det är det lättaste stora stället för mig att ta mig till. Är 20 år gammal och sååå sugen på kuk och en ny person att knulla och mysa med. Jag tar gärna för mig i sängen, så du får inte vara en sån kille som bara vill att tjejen ska vara passiv. Helst är du mellan 19 och 23 år. Är ganska freaky av mig egentligen, men går inte till överdrift. Sug och slick både på kuk och fitta är okej, men analsex är ingenting som jag egentligen vill ha. Så om du är en bra blandning mellan att gilla att ha vågat sex och att vara lite tillbakadragen av dig tror jag att vi kommer bli perfekta knullkompisar! Är du upp till 27 år kan du skriva, men helst inte äldre än så.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

10 kommentarer

 1. Hej jag är en kille på 21 år som oxå bor lite utanför Stockholm city. Det du beskrev i annonsen söker jag hos en tjej. Är oxå freaky person som gillar en blandning mellan vågat sex men även vara tillbakadragen på samma gpng. Du är den perfekta knullkompisen och jag är absolut intresserad!

 2. Hej jag är en kille på 21 år som oxå bor lite utanför stockolm city. Läste din annons och föll på att det du just beskrev är exakt det jag söker hos en kk. Är själv galen och gillar blandning av både vågat sex och vara tillbakadragen. Hör av dig, eftersom jag tror vi kommer bli de perfekta knullkompisarna

 3. Hej! Jag vill gärna träffa dig, jag är fräsch och mycket humor och kådhet. Hör gärna av dig via ,väntar på ditt medelande så hörs vi vidare .
  Jag är det du söker
  Puss o kram

 4. Hej, 17 cm lång kuk här sugen på att knulla
  jag och två andra killar har planerat en orgy som kommer hålla på under 2-3 dagar
  Hör av dig om du är intresserad : [email protected]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.