Jag vill ha en ÄRLIG stor kuk

Jag vill ha en ÄRLIG stor kuk på minst 22×18 cm, gärna en svart. Jag söker killar från ca 30 år eller äldre, stor kuk är ett krav. Jag vill ha en som kan knulla länge och har en kuk på minst 22×18 cm och rakad.

Jag har inga problem med att åka en bit för rätt knull. Jag tar in på hotell där du bor, så det är inget du behöver tänka på. Inget analt, fisting eller våld, det går bort direkt. En sak till jag älskar sperma över allt och gärna i mun. Jag svarar inte på dom som inte har bild i profilen!

Puss

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

2 kommentarer

 1. Hej,
  jag är intresserad, men vill först prata med dig per tel så att vi är på samma linje.
  jag bor i Stockholm ,är 39 år.
  Jag är mörkhyad(CLAY 5- Earth 1)
  Uppväxt i Småland studerade i Växjö.
  Lugn som person, lyssnar mer än babblar, integritet medveten, lättsam person och Gillar det förbjudna, Jag behandlar andra så som jag själv vill bli behandlad.
  Köper absolut inte sex!!!!!
  Hör av dig!
  E-post: [email protected]

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *