Knullade den nya killen på jobbet

Idag gjorde jag något som jag verkligen inte brukar göra. Vi har precis fått in en ny kille på jobbet, och självklart blir jag jättekåt på honom direkt, och vi ska självklart jobba tillsammans med. Han är riktigt snygg och själv har jag inte knullat på länge, så det gör ju inte att man blir mindre sugen direkt.

Jag var i och för sig inte den enda som kände mig kåt. Det har varit någon sorts sexuell spänning mellan oss enda sedan han började hos oss. Idag hände det dock – vi två var ensamma och skulle fixa lite grejer, och vi tittar varandra i ögonen och han kysser mig. Känner direkt att jag blir våt mellan benen, och besvarar hungrigt hans kyss samtidigt som jag lägger min hand mot hans kuk. Jag retar honom lite, men smeker den ganska ordentligt. Jag tar ut den och böjer mig ner och börjar suga av honom, och tar in så mycket jag kan av kuken i munnen. Han stönar och säger att han inte kommer hålla sig länge, så det är lika bra att vi börjar knulla direkt. Inte mig emot!

Jag drar upp min kjol och drar ner mina trosor, och lutar mig bakåt över bordet. Han kommer direkt fram och leker med min fitta med sin kuk lite grann, innan han särar på mina läppar och börjar knulla mig hårt. Det var så skönt! Jag sa som det var, att jag tar p-piller, så han fick gärna komma i mig. Det gjorde honom bara ännu kåtare, och snart kände jag hur hans kuk pulserade inne i min fitta, och han kom inuti mig. Detta var nog något utav det bästa jag varit med om. Har fantiserat om honom sen dag 1, och äntligen har jag nu fått hans kuk i mig. Det var ett riktigt bra knull även om det var lite kort, så jag hoppas faktiskt att vi ska bli knullkontakter ett tag framöver.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.