Knulla mig med din enorma kuk

Knulla mig med din enorma kuk! Står på alla fyra och tar emot min mans härliga kuk, 18 x 16 cm. Den är underbart skön, men kan ändå inte sluta tänka på hur det skulle kännas med en enormt stor kuk djupt i fittan. Så snälla ni storkukade killar på minst 24 x 18 cm, ju större ju bättre. Gärna BBC. Min man kommer vara med i bakgrunden och filma. Har hittat några intressanta men eftersom jag vill testa flera så söker jag fortfarande. Det kan aldrig bli för många stora kukar ;P Du ska ha bild i profilen och jag gillar inte att få hår i munnen, så gärna rakat. Du ska heller inte vara för ung, vill ha en riktig man. Som jag skrivit förut så är det otroligt många som skriver (trots att dom inte uppfyller mina krav) så bli inte sur om du inte får något svar. Det är bara att skriva fler gånger 😉 Tjuriga människor är totalt osexigt. Kram från en superkåt fru som vill ha stor kuk snart 😛

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

8 kommentarer

  1. Jag tar mer än gärna hand om den här skönheten.. kuken är inte exakt 24 men inte mycket kortare heller, uthållig , stor, ådrig , perfekt form på kuken min. Har inte tömt på över 1 vecka så att när jag är klar med dig & du känner dig nöjd med hur jag satt på dig fröken. Så är det min tur 😉 1,85 lång , 78kg, snaggad hår, solbränd , en adidas nisse typ 🙂

  2. Hej!
    Champagne-kille här, som är uttråkad & söker en KK som vill busa ordentligt.
    Blir mkt nyfiken på dig måste jag verkligen säga!
    Här av dig & berätta mer vad jag kan göra för dig…
    Bj

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.