En man för skönt sex

Enkelt kravlöst sex?! Precis som annonsen beskriver så söker jag en man för skönt sex. Singel o orkar inte med dejtingdjungeln just nu men saknar ordentligt kravlöst sex! Alltså söker jag inget förhållande utan förhoppningsvis någon som man kan ha återkommande skoj med i sängen:) är undergiven i sängen, ömsesidig respekt är en självklarhet, kräver dessutom en diskret kontakt då jag vill ha ett privat sexliv:) så är du fräsch, välutrustad, kåt o öppen för detta så är du kanske den jag söker?

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

7 kommentarer

  1. Hej jag heter Baran. Jag vill spendera lite tid med dig. Du kan skicka mail till mig och vi kommer att kommunicera med varandra. Jag tycker att jag är väldigt söt. Jag har aldrig haft sex innan jag vill uppleva nu, jag vill ha en säker upplevelse. Väntar på ditt meddelande

  2. Hej! Jag vill gärna träffa dig, jag är fräsch och mycket humor och kådhet. Hör gärna av dig via gmail,väntar på ditt medelande så hörs vi vidare .
    Jag är det du söker
    Puss o kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *