Två killar på samma gång

Två killar för trekant

Jag har aldrig testat det här med att träffa två killar på samma gång, men vill iaf prova att knulla två killar samtidigt. Så vad jag söker är två killar som träffat tjejer tillsammans tidigare, som är väl samspelta. Ni är rätt dominanta, längre än mig och åtminstone någorlunda vältränade. Ni är lyhörda och förstående, i och med att det är en första gång för mig. Ni fixar plats att vara på, som är inomhus. Uppfyller ni inte den beskrivningen så skriv inte, ni kommer inte ens få ett svar.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

En kommentar

  1. Hej! Jag vill gärna träffa dig, jag är fräsch och mycket humor och kådhet. Hör gärna av dig via ,väntar på ditt medelande så hörs vi vidare .
    Jag är det du söker
    Puss o kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *