Jag gillar hårt sex

Är du snygg, sexig och singel?

Hej! Jag söker en kk och är rätt kräsen när det kommer till att bara ha sex. Jag själv är 173/4cm lång, väger långt över medel men har sjukt snygga former. Tuttarna är en stadig e-kupa och min röv är bättre än många andras.

Jag vill att du ska vara skapligt vältränad, iaf stora armar så att du kan lyfta runt och slänga på mig så mycket du vill. Jag föredrar europeiska män men det finns undantag. Du ska även vara fin att kolla på även med kläder på. Utöver utseende vill jag att du ska vara lätt att prata med, nära till skratt och öppensinnad. Det är viktigt att vi känner oss bekväma med varandra och därför är din personlighet också viktig.

Jag gillar hårt sex, då måste jag kunna lita på dig. Då det bara är sex jag är ute efter så är jag kräsen, ingen mening med att ha sex med någon man bara finner lite attraktiv. Viktigt att du är singel, lika kåt som jag och gillar bbw tjejer med E-kupa, och att knulla mig hårt, annars är jag nog inget för dig.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

5 kommentarer

 1. Hej!
  Läste din text och tror vi skulle kunna ha det rätt roligt tillsammans (lika mycket utanför sängen som i den).
  Jobbar dom brandman, så är väl i hyffsad form, men hänger inte i gymmet mer än på jobbet, då jag tycker fritiden har mer att erbjuda.

  Tar gärna en mer privat konversation om du är intresserad!

 2. Hej. det du söker är exakt vad jag letar hos en kvinna.Tar gärna en mer privat konversation om du är intresserad

 3. Hej! Vilken fint presentation av dig, vill verkligen träffa dig jag är precis den du söker. Jag är en lättsam person och mycket humor o kådhet. Jag är snygg o har en fint kropp.
  Hör av dig så snabb du kan.
  Puss och hårdknulll.

 4. Hej! Jag vill gärna träffa dig, jag är fräsch och mycket humor och kådhet. Hör gärna av dig via ,väntar på ditt medelande så hörs vi vidare .
  Jag är det du söker
  Puss o kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *