Vill du vara min vuxna baby?

Hon vill ha en vuxen bebis

Som din mamma och dominatrix har jag ansvar för dig och jag kommer att se till att du får det du behöver. Men om du inte sköter dig ordentligt, om du är en stygg bebis och inte följer mina regler, då kommer jag att straffa dig. Straff kan innebära allt från tid i hörnet till en hård smäll på blöjan till att inte få använda nappen eller bröstet under en viss tid.

Jag är den som bestämmer reglerna och det är din uppgift att följa dem. Som din mamma och dominatrix är jag också ansvarig för din hygien. Jag kommer att bada dig, torka dig och byta dina blöjor. Men ibland behöver jag också ge dig en riktig tvättning. Det kan vara när du har varit extra stygg eller när jag vill ge dig extra omsorg.

Att tvätta en vuxen bebis är en mycket intim upplevelse, men det är också en del av min fetisch och jag älskar att ta hand om mina små bebisar på det här sättet. Att vara din mamma och dominatrix ger mig en känsla av makt och kontroll som jag älskar.

Men det ger mig också en chans att vara omtänksam och kärleksfull. Att skämma bort dig, ge dig allt du behöver och hålla dig säker ger mig en stor tillfredsställelse. Och när du följer mina regler och beter dig som en duktig liten bebis ger det mig en känsla av stolthet och glädje.

Att leva ut min babyfetisch är något som ger mig mycket glädje och tillfredsställelse. Jag älskar att leka med mina små bebisar och ge dem all kärlek och omsorg de behöver. Om du är intresserad av att leva ut din egen babyfetisch är du välkommen att prata med mig. Tillsammans kan vi utforska dina fantasier och uppleva den magiska känslan av att vara en vuxen bebis.

Som din mamma är jag också ansvarig för din hygien. Jag tvättar dig ordentligt och noggrant, och ser till att du är ren och fräsch. Jag använder bara milda produkter för att skona din hud, och jag smörjer in dig med babyolja efter badet för att göra din hud mjuk och len. Och självklart byter jag din blöja regelbundet så att du alltid är torr och bekväm.

Men som mamma måste jag också vara sträng ibland. Om du är en olydig vuxen bebis, måste jag straffa dig för att uppfostra dig. Jag kan använda mig av bestraffningar som att ge dig en tid på pottan utan att få kissa eller bajsa, eller att sätta dig i en time-out i barnsängen. Men allt jag gör är för att hjälpa dig att bli en bättre bebis och lära dig att bete dig ordentligt.

Jag vill också att du ska känna dig trygg och älskad som min vuxna bebis. Du kan lita på mig och veta att jag alltid kommer att finnas där för dig. Vi kan tillbringa tid tillsammans med att gosa, sjunga sånger och läsa sagor. Och självklart kan du alltid suga på mitt bröst när du behöver tröst och närhet.

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *