Knullkontakt i Mellansverige sökes

Jag är en 27-årig pigg tjej som gillar att festa, ha sex och ha roligt. Skulle kunna säga att alla mina kompisar har växt upp men jag fortfarande har mitt ungdomliga sinne kvar, så nu är jag ute på internet för att hitta någon som jag (fast kille) genom sexdejting.

Jag är strax över 160 cm lång, kanske 162, väger 55 kg och är allmänt normalbyggd. Har inte så stora bröst, men de är fasta och fina.

Du är mellan 25 och 30 år gammal, tar bra hand om ditt utseende och har god hygien. Kondom är ett måste. Föredrar om du kan vara värd när vi träffas och har sex. Är villig att resa för att hitta rätt, men om du är nära mig föredrar jag en situation där du blir min knullkontakt.

Är långt ifrån färdigknullad, och behöver titt som tätt någon att ringa när sugen sätter in. Oftast blir det faktiskt på fredag och lördagskvällar, haha. Antar att jag känner mig ensam när jag inte har någon att gå ut med medan alla andra har roligt. Förutom att jag föredrar välutrustade män har jag inga specifika krav, utan skriv till mig om du kan!

Bli medlem gratis och svara på annonsen!

20 kommentarer

 1. Du låter intressant jag är lite äldre jabbar med mina tävlingshästar bor ensam är renlig i gott trimm har en kuk som du kommer att gilla stor med när du runkat upp den ett ollon som kommer att kännas i alla hål gillar långa förspel ligga nakna kyssa slicka tills du viskar knulla mej…..stefan

 2. Hej du låter som en härlig kvinna som man kan hitta på mycket roligt med. Lägg till Leodine30 på Kik så hörs vi där. Längtar redan

 3. Hej önskar ha det så bra och få kontakt med mig för att presentera mig och se om det finns kemi .härligt med din profil .

 4. Hej! Du verkar vara en god tjej. Är en kille på 25 år som bor enskilt på egen gård så du är välkommen om du vill ha det mysigt, trevligt och ostört å långt till grannar Du har en väldigt vacker kropp

 5. Hej. Bor i Västerås och letar för fulla muggar nån som vill få till d då o då. Hör gärna av dig

 6. Jag måste säga att du verkar vara en perfekt tjej till mig, för jag söker en KK och jag bor i Arbrå.
  Hör av dig på min email där vi kan lära känna varandra.
  [email protected]

  Hälsningar från en kåt oerfaren kille.

 7. Hej. Du är exakt va jag söker hoppas jag kan upppnå till din krav. Tar gärna en mer privat konversation om du är intresserad adda zhacosebastian på snapchat

 8. Hej är en kille på 26 år son gärna delar med mig av min erfarenhet å ger dig sköna stunder under lunga å sköna stunder
  PS. Bor själv i mellan Sverige

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *